Înscrieri vizitatori

15 iunie 2013

Ca în fiecare an, Festivalul Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria își deschide porțile nu numai pentru liceenii care fac parte dintr-o trupă de teatru și participă la competiția destinată acestora, ci și pentru orice vizitator care își dorește să trăiască Experiența Ideo Ideis, indiferent de vârstă, pasiuni sau domeniu de ocupație.

 

De opt ani, Ideo Ideis este punctul de întâlnire al celor care cred în dezvoltarea alternativă prin artă și văd participarea lor la evenimentele din cadrul festivalului din Alexandria ca un foarte bun prilej să-și descopere abilități noi, de care erau mai mult sau mai puțin conștienți.

 

De-a lungul timpului, oamenii care au participat într-un fel sau altul la festival, ne-au spus că Ideo Ideis este cel mai bun loc în care poți să fii în august! Noi i-am ascultat și am deschis porțile Ideo Ideis oricărei persoane care vrea să petreacă două săptămâni alături de noi și vrea să intre în acest proces de educație alternativă prin artă.  Pentru a trăi Experiența Ideo Ideis, trebuie pur și simplu să intrați pe site-ul nostru, www.ideoideis.ro, să vă alegeți un pachet de vizitator și apoi să ne dați de veste că veniți. Apoi o să înceapă magia.”, a declarat Alexandru Ion, Co-Director Ideo Ideis.

 

Pe lângă evenimentele deja specifice Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis (ateliere de teatru tânăr, competiția de teatru tânăr, spectacole de teatru profesionist, master class-uri, Cinemateca Târzie și Seara Povestitorilor), ediția de anul acesta include și ateliere noi de măiestrie (coregrafie, dramaturgie, muzică și ritm, scenografie și  educație vizuală), dedicate celor care vor să-și exploreze și alte forme de expresie artistică. Toate acestea sunt deschise atât trupelor de liceeni care participă la competiția de teatru tânăr cât și oricărei persoane care vrea să trăiască experiența Ideo Ideis.

 

Termenul limită de înscriere pentru vizitatori este 15 iulie 2013.

 

 

 

Despre Ideo Ideis

Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturală T.E.T.A. și dedicat procesului de educație alternativă pentru liceenii din România. Evenimentul include șapte secţiuni: atelierele de teatru tânăr, competiţia, atelierele de măiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca târzie, seara povestitorilor, master-clas-urile.

Ideo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare socială și de mediu a evenimentelor.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi www.ideoideis.ro, www.facebook.com/ideoideis  sau să contactaţi Nicoleta Gavrilă, [email protected], 0720.05.17.14.© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor