Înscrie-ți trupa la IDEO IDEIS 14!

11 aprilie 2019


Ești într-o trupă de teatru de liceu? De azi începând și până pe 19 mai poți să te înscrii la secțiunea dedicată liceenilor de la IDEO IDEIS 14, care are loc între 6 și 12 august la Alexandria.


Dacă este selectată printre cele opt trupe din țară care vor participa la festival - împreună cu o trupă locală, din Alexandria - asta înseamnă că între 06 și 12 august  ai un program intensiv de ateliere de dezvoltare personală și ateliere de măiestrie special gândite pentru voi. Vei putea alege între dans, scriere creativă, muzică, film sau fotografie: toate atelierele sunt susținute de tineri profesioniști. În fiecare seară din festival poți participa gratuit la spectacolele de teatru profesionist și evenimentele din program (spectacole stradale, filme, masterclassuri).


Ca parte din secțiunea non-competitivă „Spectacole de Teatru Tânăr”, în a doua jumătate a festivalului, veți putea prezenta spectacolul cu care v-ați înscris în fața publicului din Alexandria și a tuturor invitaților veniți la festival. Mai mult, pe durata festivalului, veți avea alături un profesionist din lumea teatrului care să vă ghideze și să vă ofere feedback aplicat.

 

Vă puteți înscrie până pe 19 mai, ora 23:59.

 

Toate detaliile necesare înscrierii sunt disponibile în Ghidul Trupelor Aplicante.

 

***

 

Trupele selectate vor fi anunțate pe 25 mai. Selecționerii trupelor sunt Alexandru Ion (actor, co-președinte Asociația TETA), Nora Dobre (manager cultural, director IDEO IDEIS), Ana Teodorescu (teatrolog, coordonatoare a departamentului artistic al IDEO IDEIS), Alexandra Murăruș (actriță, coordonatoare a departamentului de ateliere IDEO IDEIS) și Paul Petrache (critic de film, coordonator al departamentului relații trupe IDEO IDEIS).© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor