Înscrie-te la IDEO IDEIS #15 ca participant individual!

16 iunie 2020


Poate ai auzit de noi de la un prieten sau doar ți-am apărut într-o sesiune de căutări târzii pe net. Poate facem deja schimb de inimioare pe Insta sau nici nu ne avem la Follow. Poate ne-ai făcut deja o vizită la Alexandria sau nici n-ai ieșit de la tine din oraș până acum. Oricum ar fi, anul ăsta avem șansa să ne cunoaștem mai bine.


IDEO IDEIS #15 va merge pe 5-9 august în opt comunități în afară de Alexandria - orașele trupelor de teatru tânăr selectate în acest an: The snoop - Baia Mare, Drama Club - Botoșani, Brightside Drama - București, 3,14 - Buzău, Mircea Albulescu - Câmpina, Gong - Roman, Art Attack - Sibiu, Heavenly Hell - Timișoara. În fiecare oraș va fi prezentă o capsulă IDEO formată dintr-un trainer de teatru tânăr, un trainer de dans sau film și unul dintre mentorii festivalului.


Deschidem experiența IDEO din aceste nouă orașe și către adolescenți care nu fac parte din trupele de teatru selectate, dar care sunt curioși de cum e folosit jocul teatral ca joacă educațională și arta ca formă de exprimare. Dacă crezi că ești unul dintre ei, te poți înscrie ca participant individual până pe 30 iunie, ora 23:59, AICI. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, iar dacă ești printre primii 15 înscriși în cele opt orașe sau printre primii 45 în Alexandria, ai un loc asigurat la toate evenimentele IDEO IDEIS din orașul selectat. Adică vei petrece patru zile la ateliere de teatru și măiestrie - dans/film și o zi alături de un mentor, care îți va povesti despre propria experiență, îți va răspunde la întrebări și îți va da idei, unde ai nevoie de ele. Printre mentorii IDEO din trecut se numără: Marius Manole, Tudor Chirilă, Dana Rogoz, Alexandru Papadopol, Șerban Pavlu, Medeea Marinescu și alții. 


Te poți înscrie chiar dacă nu locuiești în cele nouă orașe, dacă poți să fii în orașul selectat pe 5-9 august și să îți asiguri cheltuielile care țin de transport, cazare și masă în perioada aceea.Toate detaliile despre înscriere și modul în care se va desfășura festivalul sunt disponibile în Ghidul Participantului Individual. Vom anunța participanții individuali selectați pentru fiecare dintre cele nouă orașe pe 3 iulie.© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor