Cum se vede SCHIMBAREA prin ochii tăi?

4 iunie 2020


Mai întâi pentru că va fi primul an în care ieșim din Alexandria și adaptăm formatul festivalului la măsurile de siguranță actuale, dar și pentru că tema pe care ți-o propunem anul ăsta e fix schimbarea - un cuvânt mare, chiar și atunci când îl scrii cu litere mici. 

 

Vrem să explorăm împreună procesele prin care dai sens indignării și o transformi în acțiuni și îți propunem, pentru început, să ne răspunzi la câteva întrebări. De la ce-ți vine în minte când auzi de SCHIMBARE, și până la care e rolul tău în procesul ăsta, am adunat întrebările într-un formular pe care îl poți păstra anonim și să fii cât de timid/pop/punkist/anarhist vrei tu.  

Găsești formularul AICI și poți răspunde la întrebări până pe 10 iunie, ora 14:00.

Vom prelua o parte din răspunsurile de la voi pe pagina noastră de Facebook/Instagram, ca să spunem și lumii despre cum se vede SCHIMBAREA prin ochi de adolescent. Dacă vrei să-ți dăm tag, poți să ne lași numele & profilul tău în formular.

IDEO IDEIS #15 se întâmplă pe 5-9 august, în Alexandria și în orașele trupelor selectate, unde trimitem câte o capsulă IDEO. Dacă ești într-o trupă de teatru de liceu, mai ai timp până pe 8 iunie să te înscrii. Mai multe detalii AICI.


© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor