Înscrie-ți trupa la IDEO IDEIS #15!

26 mai 2020


3000 de tineri din România știu să-ți zică despre cum se simte soarele din Alexandria în august. Cum ți se așază căldura pe umeri la încălzirea de dimineață, te învăluie la un atelier de dans și cum îți dă pace doar seara, să urmărești un spectacol de teatru, într-un oraș care nu a avut niciodată un teatru.

 

Din 2006 până în prezent, sunt 3000 de adolescenți care au participat la IDEO IDEIS și cărora Alexandria le-a devenit o a doua casă pentru o săptămână. Niciunuia dintre ei nu am vrut să îi propunem rețete, ci puncte de plecare pentru propriile întrebări și idei de unde să plece în căutarea răspunsurilor. 

 

După două luni care au provocat felul în care ne raportăm la noi și la lume, îți dăm ștafeta pentru crearea unui nou normal, pe măsura nevoilor tale. Ediția 15 a festivalului va avea loc în perioada 5-9 august și va avea în centru SCHIMBAREA și procesele prin care dai sens indignării și o transformi în acțiuni. În cartier sau în curtea școlii. În banca din spate sau în fața blocului.  


Credem în educația făcută cu grijă pentru nevoile tale, așa că anul acesta IDEO IDEIS va lua o formă nouă, adaptată măsurilor de siguranță în vigoare și se va desfășura, într-un format concentrat, în Alexandria și în orașele trupelor selectate. În cazul în care evoluția epidemiei va face imposibilă această formulă, luăm în calcul desfășurarea activităților exclusiv în mediul online, garantându-ți însă întâlnirea cu trainerii, mentorii și masterclass-urile planificate, în perioada 5 – 9 august.


Dăm START înscrierilor la cea de-a 15 ediție. Va fi un an diferit, departe de soarele alexăndrean, dar în continuare aproape de tine și pasiunile tale, de oameni care să te inspire și de situații care să-ți susțină dezvoltarea. 


Te poți înscrie până pe pe 8 iunie, ora 23:59, pe http://ideoideis.ro/inscriere. Toate detaliile necesare înscrierii sunt disponibile în Ghidul Trupelor Aplicante. Opt trupe din cele înscrise, împreună cu o trupă din Alexandria, vor putea participa la toate activitățile din festival, adaptate pentru comunitățile lor. Trupele selectate vor fi anunțate pe 16 iunie. 

 

Rămâi aproape pentru mai multe detalii despre tema din acest an, invitații, apelul de înscriere pentru participanți individuali și forma de desfășurare, care se va adapta permanent la măsurile de siguranță în vigoare. Ne găsești pe Facebook și Instagram. © 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor