S-au deschis înscrierile pentru cea de-a doua ediție a laboratorului de teatru tânăr Relief

1 martie 2017


În mai anul trecut a avut loc prima ediție a laboratorului de teatru tânăr Relief, un proiect experimental în care am adus împreună liceeni pasionați de teatru și profesioniști – regizori, muzicieni și coregrafi – ca să facă schimb de skill-uri și de inspirație. Anul acesta, Relief ține 4 zile (17-21 mai), propune un program și mai plin pentru liceeni (pe care îl veți afla curând!) și lansează un open call pentru trupe din toată țara, din care 6 vor ajunge să urce pe scena Teatrului Excelsior din București.

 

CONDIȚII:

Se poate înscrie orice trupă de teatru din țară formată exclusiv din liceeni și care are în componență minimum doi membri și un coordonator major. Trupele se pot înscrie cu unul sau mai multe spectacole, cu condiția ca fiecare să aibă minimum două personaje și o durată între 30 și 50 de minute.

 

Pentru înscriere, coordonatorul trupei trebuie să completeze formularul de înscriere http://relief.teatrul-excelsior.ro/inscrieri/ până pe 31 martie 2017, ora 17:00.

Atenție! Înscrierea presupune și o filmare de 10-15 minute cu cele mai relevante momente din spectacolul înscris.

 

Toate detaliile referitoare la condițiile de înscriere se găsesc în regulamentul de participare.

 

SELECȚIE:

În urma înscrierilor, vor fi selectate 6 trupe de teatru tânăr din țară.Trupele participante vor fi alese de comitetul de selecție Relief, format din Maria Rotar, Director Executiv Relief și membri ai Asociației T.E.T.A, Andreea Cristina Borțun (regizor), Alexandru Ion (actor), Lavinia Cioacă (scenarist) și Carmen Dumitrescu (manager cultural).

 

RELIEF este un eveniment organizat împreună cu Teatrul EXCELSIOR.

Urmărește-ne și pe:

facebook.com/laboratorelief
instagram.com/relief.lab/© 2014 Ideo Ideis
Design & Development Cristian Tăbăcitu