Şapte spectacole de teatru profesionist pe scena Casei de Cultură din Alexandria

16 august 2014


A IX-a ediţie a Ideo Ideis aduce la Alexandria şapte spectacole de teatru profesionist, care se vor juca în seri consecutive în perioada 19-25 august.

 

Seria de spectacole invitate debutează marţi, 19 august, începând cu orele 20:30, cu spectacolul Fata din Curcubeu, de Lia Bugnar. One-woman show-ul de la Teatrul Naţional din Bucureşti o are în distribuţie pe Tania Popa, acompaniată de Marian Hâncu la pian.

 

Miercuri, 20 august, de la 20:30, se joacă O noapte furtunoasă, un spectacol foarte apreciat al studenţilor de la UNATC. 

 

Joi şi vineri se joacă două spectacole de la Godot Cafe Teatru, Bullets over Lipscani, respectiv Cremă de zahăr ars, ambele cu începere de la 20:30.

 

Sâmbătă, 23 august, începând cu 19:30, este invitat spectacolul independent Freak Show, one-man-show cu Florin Piersic Jr.


Duminică, 24 august, tot de la 19:30, se joacă spectacolul Artă cu Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu şi Gheorghe Ifrim în distribuţie.


Seria de spectacole se încheie luni, 25 august, începând cu 19:30, cu adaptarea lui Cătălin Ştefănescu după romanul Moromeţii: Păi despre ce vorbim noi aici, domnule? cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă, în regia lui Alexandru Dabija.


Mai multe detalii despre spectacole găsiţi la secţiunea dedicată.© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor