Înscrieri pentru voluntariat și ateliere la Ideo Ideis IX!

26 mai 2014


Începând cu 26 mai, tinerii din Alexandria se pot înscrie ca voluntari sau ca participanți la atelierele de teatru tânăr și de măiestrie în cadrul celei de-a IX-a ediții Ideo Ideis.

 

Ca voluntar la Ideo Ideis vei face parte dintr-o echipă tânără, dedicată și entuziastă, vei interacționa cu participanții și invitații festivalului, vei beneficia de acces gratuit la toate evenimentele din cadrul Ideo Ideis și vei înțelege cu siguranță de ce oamenii care iau parte la Ideo Ideis descriu experiența ca fiind una magică . Dacă ai între 14 și 18 ani, ești din Alexandria și vrei să ni te alături ca voluntar, te invităm cu drag să completezi formularul de aici, până pe 07.07.2014.

 

Ca participant la atelierele de teatru tânăr și măiestrie (dramaturgie, coregrafie, scenografie muzică&ritm, educație vizuală) vei avea șansa de a-ți exersa anumite abilități sub îndrumarea atentă a trainerilor Ideo Ideis – profesioniști din lumea artistică. Dacă vrei să iei parte la ateliere, consultă cu atenție Ghidul Aplicantului: Alexandria și completează apoi formularul de aici, până pe 15.07.2014.© 2014-2018 Ideo Ideis
Protecția datelor