Get Social

Ideo Ideis IX – Ziua 3 Round-up

ziua_3

Ziua 3 la Ideo Ideis. Deja începe să se simtă oboseala, dar nu cedează nimeni. Înviorarea reuşeşte să-i trezească şi pe cei mai somnoroşi. La atelierele de teatru tânăr participanţii au început să se cunoască între ei, ştiu la ce să se aştepte de la trainerii lor.

Noaptea furtunoasă de la UNATC a cules aplauze minute în şir, la fel ca Horia Colibăşanu, care a impresionat pe toată lumea cu poveştile de pe munţi. În paralel se proiecta “Bucureşti, unde eşti?” la Caravana TIFF, tot cu un număr maxim de participanţi. Ai zice că oricâte evenimente s-ar desfăşura în paralel, tot se găseşte public doritor în Alexandria.

Fotografii

Fotografii din ziua 3 găsiţi aici.
Fotografii de la Seara Povestitorilor cu Horia Colibăşanu găsiţi aici.

Din blogosferă

Etica şi performanţă în alpinism – Oltea Zambori
Respir fără oxigen – O lecţie despre disciplina de sine – Ana Matei
Mulţumim, Andi!
Despre pasiune ca meserie – Claudia Tocilă
Carele noastre alegorice – Valentina Dică
O noapte (cu adevărat) furtunoasă!

 

Alte informaţii la cald

Între timp TeamComm a mai pus de un spoof la “Căluţ pentru ăla mic”

Ce se mai scrie despre festival găsiţi pe LiveWall.

Seara s-a dat stingerea târziu de tot, însă organizatorii au fost cu ochii în patru şi totul s-a desfăşurat regulamentar.

Şi nu, încă n-am aflat ce pregătesc Shtanga Boyz pentru final, ştim doar că #eaavrut.

ea_avrut

Programul de azi

Astăzi continuă atelierele ART&Play, atelierele de măiestrie şi Train the trainers cu Mugur Ciumăgeanu. De la orele 18:00 la 20:00 găsiţi Clovni în parcul primăriei,  la Centrul Cultural Teleorman are loc un Atelier de Parenting, iar seara continuă spectacolele invitate.

Bullets over Lipscani (20:30) la Casa de Cultură, Ieri, azi, mâine şi oricând (21:00) la Conciato. Ambele spectacole se joacă de obicei la Godot Cafe Teatru. Caravana TIFF are ultima proiecţie în parcarea Consiliului Judeţean Teleorman, se va difuza “#Selfie”.

În încheiere, are loc Seara Povestitorilor powered by AQUA Carpatica, iar pe scena Casei de Cultură din Alexandria vor urca fondatorii festivalului PLAI – Andreea şi Norbert Tako (22:30).

Ideo Ideis poate fi urmărit pe Facebook, Twitter şi Instagram, precum şi pe hashtagul #ideoideis.


Post a comment