Get Social

A început Ideo Ideis IX!

_MG_0132

Gata, aşteptarea a luat sfârşit! A IX-a ediţie a Ideo Ideis a fost declarată deschisă în mod oficial de Andreea Borţun şi Alexandru Ion, co-preşedinţii Ideo Ideis, pe scena Casei de Cultură din Alexandria la festivitatea de aseară.

Aşa cum v-am mai povestit, avem 10 trupe începând cu acest an, 9 din ţară, plus o trupă din Alexandria, câştigătoarea festivalului local pauza_de_teatru. Nu mai avem competiţie, însă avem mult entuziasm şi dorinţă de a învăţa din partea liceenilor participanţi.

Au sosit şi bloggerii ieri, spre fericirea echipei de PR care devenise puţin nerăbdătoare :)

La fel ca în fiecare an, participanţii la gala de deschidere au fost întâmpinaţi cu aplauze de organizatori şi voluntari. Vedeţi în clipul de mai jos cât de emoţionant a fost totul.

Fotografii

Fotografii din ziua zero (pre-festival) găsiţi aici.
Fotografii din ziua 1 găsiţi aici.

Din blogosferă

http://nebuloasa.info/timisoara-la-ideo-ideis
http://www.hoinaru.ro/2014/08/18/e-altfel-dar-la-fel-de-misto/
http://lucianmarin.eu/2014/08/incepe-ideo-ideis-editia-9/
http://www.georgianalungu.ro/ma-intorc-acasa-ideo-ideis/
http://www.carmenrusu.ro/2014/08/17/ideo-ideis-te-asteapta-acasa/
http://printreranduri.eu/2014/08/ideo-ideis-2014-acasa
http://claudiatocila.ro/ideo-ideis-anul-acesta-acasa/

 

Alte informaţii la cald

Începând cu ediţia aceasta suntem monitorizaţi de prietenii de la ZeList Monitor. Tot ei ne-au pus la dispoziţie şi un LiveWall pe care puteţi urmări în timp real ce se scrie despre Ideo în presă, pe bloguri şi ce se postează pe principalele reţele de socializare.

Programul artistic al Shtanga Boyz a reuşit şi în acest an să impresioneze, aşteptăm cu toţii filmările şi ne întrebăm care-i povestea cu finalul. “Ea a vrut” ce? :D

Momentan nu prea se doarme în front, echipa e încă odihnită, la petrecerea de la ştrand s-a stat până spre zori. Însă greul abia de azi începe, participanţii au făcut cunoştinţă cu trainerii lor şi au avut azi primele ateliere. Să vedem cât de energici vor fi după încă 2-3 zile :)

Programul de azi

Astăzi au loc de la 14:30 spectacolele pentru copii la Casa de Cultură, atelierele ART&Play, atelierele de măiestrie şi Train the trainers cu Mugur Ciumăgeanu. De la orele 18:00 la 20:00 găsiţi Clovni în parcul primăriei, iar seara încep spectacolele invitate.

Fata din curcubeu se joacă la Casa de cultură (20:30), în timp ce la Conciato se joacă Agressive mediocrity (21:00). Tot azi începe şi Caravana TIFF în parcarea Consiliului Judeţean Teleorman, se va proiecta filmul bosniac “With mom”.

În încheiere pe scena Casei de Cultură din Alexandria va urca Andi Moisescu în cadrul Serilor Povestitorilor (22:30).

Ideo Ideis poate fi urmărit pe Facebook, Twitter şi Instagram, precum şi pe hashtagul #ideoideis.


Post a comment